Bloemist met bloemenwinkels in Zwolle, Ommen en Nunspeet. - Fleurcentrum Blok

Fleurcentrum Blok

Over Fleurcentrum Blok

Fleurcentrum Blok is de bloemist in de regio Zwolle, met meerdere vestigingen. Bij Fleurcentrum Blok kunt u terecht voor bloemen en alles wat daarbij komt kijken.

In drie moderne bloemenwinkels bieden wij, tegen een scherpe prijs, een groot assortiment dagverse snijbloemenboekettenpotplanten en buitenplanten aan.

Doordat wij onze bloemen rechtsreeks inkopen op de bloemenveiling van Flora Holland in Aalsmeer en dus niet afhankelijk zijn van een groothandel, betaalt u bij Fleurcentrum Blok nooit de hoofdprijs. Bovendien selecteren wij voor u op de bloemenveiling de beste kwekers, waardoor u voor een betaalbare prijs bloemen van een goede kwaliteit kunt kopen. 

Onze bloemenwinkels vindt u in NunspeetOmmen en Zwolle. De hoofdlocatie in Hattemerbroek, wordt in het voorjaar gebruikt voor de verkoop van zomerbloeiers

Naast bovengnoemde producten, kunt u bij ons ook terecht voor de nodige woonaccessoires en verzorgen wij graag uw bruidswerk en rouwwerk. Op deze website kunt u bovendien direct rouwboeketten en rouwstukken bestellen.

Mocht u onverhoopt niet direct kunnen slagen, dan is er altijd nog onze eigen cadeaubon. Deze is vrij in te vullen en in te leveren in al onze bloemenwinkels.

Online bloemen bestellen


Bent u niet in staat om in een bloemenzaak van Fleurcentrum Blok langs te komen? Bestel dan online uw bloemen! Op deze website kunt u kiezen uit diverse bloemen, voor vele gelegenheden. Zo kunt u onder andere rozenboeketten voor een speciale gelegenheid en rouwbloemen bestellen.

Vandaag nog bloemen laten bezorgen in Zwolle en omgevingBestel dan uw bloemen voor 14:00 uur. Naast Zwolle en omgeving, bezorgen wij bloemen in geheel Nederland.

Bloemen bezorgen


Bloemen laten bezorgenFleurcentrum Blok bezorgt uw bloemen in geheel Nederland. De bezorgkosten bedragen € 6,95. 


In en rondom de plaatsten waar Fleurcentrum Blok een vestiging heeft bezorgen wij bloemen tegen een speciaal tarief: € 4,00. Onze vestingsplaatsen zijn: HattemerbroekNunspeetOmmen en Zwolle.

Wanneer u bij uw bestelling één van bovengenoemde plaatsten selecteert, worden de bezorgkosten automatisch aangepast. 

Facebook
 

Wilt u meer informatie over Fleurcentrum Blok? Bezoek dan onze facebookpagina! Hier vindt u onder andere foto's van het actuele assortiment dat wij voeren en foto's van bruidswerk dat wij hebben mogen maken.

Bovendien kunt u op onze facebookpagina meedoen aan onze acties, wat u leuke prijzen kan opleveren.