Over bestellen - Fleurcentrum Blok

Fleurcentrum Blok Fleurcentrum Blok

Over bestellen

Het bestelproces hebben wij zo eenvoudig mogelijk voor u proberen te maken. Mede daarom is het opgedeeld in de volgende stappen:

Stap 1. Kies uw product
Selecteer een product en kies de gewenste afmetingen van het boeket.

Stap 2. Kies kaartje
Een toepasselijk kaartje selecteren met een persoonlijke boodschap.

Stap 3. Kies afleverwijze
Geef aan of u het product wilt laten bezorgen of dat u het zelf af komt halen. Indien u kiest voor bezorgen, dient u een locatie te selecteren. In bepaalde gebieden bezorgen wij middel onze eigen bezorg(st)ers, wat voor u een kostenvoordeel oplevert. Staat het gebied waar u wilt bezorgen er niet tussen, selecteer dan 'Nederland'.

Stap 4. Kies bezorgdatum
Selecteer de datum waarop het product bezorgt dient te worden. Besteld u voor 13:00 uur, dan kunnen wij dezelfde dag nog leveren.

Stap 5. Kies wijze van betalen
Bent u consument, dan kiest u voor betalen via Ideal. Bedrijven kunnen er voor kiezen om op rekening te betalen.

Stap 6. Bestelling afronden
Hier kunt u het factuuradres en het afleveradres invullen. Koopt u het product voor eigen gebruik, dan kunt u aanvinken dat het afleveradres gelijk is aan het factuuradres.
Heeft u eventueel opmerkingen die belangrijk zijn voor de bestelling, dan kunt u deze plaatsen in het vak onderaan de pagina. 
Let op, bloemen zijn uitgesloten van het wettelijk herroepingsrecht, omdat bloemen bederfelijke producten zijn.

Stap 7. Betalen
Heeft u er voor gekozen om via Ideal te betalen, dan komt u nu in het scherm van Ideal terecht en kunt u betalen. Let op, alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.