Over bezorgen - Fleurcentrum Blok

Fleurcentrum Blok Fleurcentrum Blok

Over bezorgen

Voor 13:00 uur besteld? Dan leveren wij dezelfde dag nog!

In de plaatsen waar wij gevestigd zijn (Nunspeet, Ommen, Wezep en Zwolle) en de regio rondom deze plaatsen, worden onze producten bezorgd door onze eigen bezorg(st)ers. In deze regio's geldt dan ook: het werkelijke product is het getoonde product.

Buiten deze regio's worden de bezorgingen verwerkt door de landelijke organisatie EuroFlorist. Hierbij zijn wij gebonden aan de vaste bezorgkosten van € 6,75. In dit geval is het mogelijk dat het werkelijke product iets afwijkt van het getoonde product.

Bezorging is mogelijk van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur. Helaas is het niet mogelijk om een tijdstip te kiezen.

Omdat u niet in staat bent een tijdstip te kiezen, is het mogelijk dat de ontvanger op het moment van afleveren niet thuis is. In dat geval wordt geprobeerd de bestelling bij de buren af te leveren. Indien dit is gelukt, wordt de ontvanger hiervan op de hoogte gesteld middels een briefje door zijn of haar brievenbus. Zijn de buren niet thuis, of nemen zijn het liever niet aan, dan wordt de bestelling op een later tijdstip nogmaals aangeboden.