Fleurcentrum Blok, bloemist in Zwolle en omgeving - Fleurcentrum Blok

Fleurcentrum Blok Fleurcentrum Blok

Over Fleurcentrum Blok

Fleurcentrum Blok is de bloemist in de regio Zwolle, met meerdere vestigingen. Bij Fleurcentrum Blok kunt u terecht voor bloemen en alles wat daarbij komt kijken.

In drie moderne bloemenwinkels bieden wij, tegen een scherpe prijs, een groot assortiment dagverse snijbloemenboekettenpotplanten en buitenplanten aan.

Doordat wij onze bloemen rechtsreeks inkopen op de bloemenveiling van Flora Holland in Aalsmeer en dus niet afhankelijk zijn van een groothandel, betaalt u bij Fleurcentrum Blok nooit de hoofdprijs. Bovendien selecteren wij voor u op de bloemenveiling de beste kwekers, waardoor u voor een betaalbare prijs bloemen van een goede kwaliteit kunt kopen. 

Onze bloemenwinkels vindt u in NunspeetOmmen en Zwolle. De hoofdlocatie in Hattemerbroek, wordt in het voorjaar gebruikt voor de verkoop van zomerbloeiers

Naast bovengnoemde producten, kunt u bij ons ook terecht voor de nodige woonaccessoires en verzorgen wij graag uw bruidswerk en rouwwerk. Op deze website kunt u bovendien direct rouwboeketten en rouwstukken bestellen.


Mocht u onverhoopt niet direct kunnen slagen, dan is er altijd nog onze eigen 
cadeaubon. Deze is vrij in te vullen en in te leveren in al onze bloemenwinkels.

Online bloemen bestellen


Online bloemen bestellen? Bij fleurcentrum Blok geen probleem. Op deze website kunt u kiezen uit diverse bloemen, voor vele gelegenheden. Zo kunt u onder andere rozen, boeketten voor een speciale gelegenheid en rouwbloemen bestellen.


Vandaag nog bloemen laten bezorgen? Bestel dan bloemen voor 14:00 uur. Wij bezorgen in geheel Nederland.

Bloemen bezorgen

Bloemen laten bezorgen? Fleurcentrum Blok bezorgt uw bloemen in geheel Nederland. De bezorgkosten bedragen € 6,95. 


In en rondom de plaatsten waar Fleurcentrum Blok een vestiging heeft bezorgen wij bloemen tegen een speciaal tarief: € 4,95. Onze vestingsplaatsen zijn: Hattemerbroek, Nunspeet, Ommen en Zwolle.

Wanneer u bij uw bestelling één van bovengenoemde plaatsten selecteert, worden de bezorgkosten automatisch aangepast.