Rouwbloemen - Fleurcentrum Blok

Fleurcentrum Blok Fleurcentrum Blok Fleurcentrum Blok Fleurcentrum Blok Fleurcentrum Blok

Rouwen

Niet alleen tijdens vrolijke momenten in het leven zijn bloemen op zijn plaats, ook bij het nemen van afscheid zijn bloemen vaak gewenst. Een prachtig rouwstuk/rouwarrangement kan immers bijdragen aan een passend en persoonlijk afscheid van een dierbare en biedt vaak steun aan de nabestaanden

Tegenwoordig is de keuze in rouwwerk enorm en zijn de bloemen en de kleuren van de bloemen die erin verwerkt worden heel divers. Waar vroeger in de meeste gevallen gebruik werd gemaakt van witte bloemen, is er vandaag de dag steeds meer vraag naar rouwbloemwerk in diverse kleuren. 

Op deze website kunt u kiezen uit verschillende soorten rouwbloemen in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen uit een rouwboeket, een rouwstuk of een rouwstuk in een hartvorm. Bij elk rouwbloemwerk heeft u de keuze uit drie verschillende maten. 

Wanneer u liever in een persoonlijk gesprek uw wensen aan ons kenbaar maakt, dan ontvangen wij u graag in één van onze bloemenwinkels, in NunspeetOmmen of Zwolle. Bovendien beschikken wij over verschillende boeken met daarin voorbeelden van rouwwerk, waar u mogelijk inspiratie uit op kunt doen. 

Wij bezorgen uw rouwbloemen in NunspeetOmmenZwolle en de omliggende plaatsen. Uw rouwbloemen met bezorging buiten dit gebied, geven wij door aan een collega-bloemist, aangesloten bij Topbloemen.nl.